In welk hokje pas jij?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”30″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Vind jij het fijn om in een ‘hokje’ te passen? Of heb je juist een hekel aan hokjesmentaliteit?
Hoor je graag bij een bepaalde groep of krijg je daar juist de kriebels van?

Kortgeleden gaf ik stijladvies aan een vrouw die het idee had dat ze in een hokje zou moeten passen qua kledingstijl. Ze wist niet welke stijl helemaal bij haar paste. Totdat ze ineens besefte dat het juist haar eigen stijl is om allerlei stijlen te combineren! Ze hoeft helemaal niet in een hokje te passen, Sowieso hoeft dat van niemand , maar het hoefde ook niet meer van haar zelf.

Het is zo’n leuke ontdekkingstocht; bij welke kleding(stijlen) jij je prettig voelt, waar je ogen van gaan glimmen, welke combinaties echt bij jou passen, waar jouw uitdaging ligt.

En ook interessant hoe je je stijl/ stijlen ook in je werk kunt toepassen.

Van welke kleding word jij enthousiast? Waar krijg jij glimoogjes van?

Ik denk graag met je mee en vind het leuk om je uit te dagen. Zie ook ‘Ik wil er vrouwelijk uitzien’.

Wanneer je een gratis ‘Boost jouw Kleur en Stijl’-sessie wilt, laat het me weten, dan maken we een afspraak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]