Schilder de wereld in jouw kleuren.

Jolanda de Kok
kleuradvies amersfoort

Hoe het begon

Ik ben Jolanda de Kok en nee, ik ben niet altijd gefascineerd geweest door kleding en uiterlijk. Eerder het tegenovergestelde: kleding was in mijn jeugd heel vaak een punt van discussie en onenigheid. Zo moest ik rokken of jurken dragen en een hoedje op naar de kerk. Daar had ik last van.
En ik probeerde me uit het hokje te wurmen waarin ik me niet thuis voelde; ik hoorde nergens echt bij.

Rond mijn 18e ontmoette ik Elies.
Elies ging haar eigen gang; ze trok twee verschillende sokken aan, vierde de eerste lentedag in plaats van naar school te gaan en we picknickten in het bos terwijl het stervenskoud was…
Aaaahhh…. wat was dat leuk!

Ik ontdekte voor het eerst echt dat het ook anders kan; dat je er keurig uit kunt zien óf twee verschillende sokken aandoen; dat je braaf naar school kunt gaan óf de eerste lentedag vieren….

Ik ontwikkelde mezelf verder, via mensen om me heen, coaching, het werken in de verpleging en hulpverlening. Ik ging loslaten, mijn eigen pad lopen, kiezen voor meer plezier! En dat was soms moeilijk; het voelde dan alsof het fundament onder mijn bestaan verdween. Maar wat ben ik blij dat ik mijn pad tot nu toe op die manier gelopen heb! Dat ik ben wie ik ben. 

En nu help ik jou om te laten zien wie je bent; kom op! Om jezelf met durf en plezier te kleden, om meer pit in die outfit te gooien!

Ik help je om te stoppen met jezelf conformeren aan je partner, je collega’s, je moeder. Te stoppen met altijd kiezen voor ‘veilig’.
Laat zien wie JIJ bent en bouw een garderobe op die helemaal bij je past; bij je innerlijk en je uiterlijk; een garderobe waar je blij van wordt. 

🛍️ Ik ben benieuwd naar je aanbod

Enthousiast

Ik laat je enthousiast zien welk effect kleur en kleding op jou hebben en zie je graag geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen terug. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor je en kies ik ervoor om in een traject met je te werken.

Oog voor detail

Ik zie het wanneer je een nieuwe bril draagt, wanneer je je haar hebt geverfd, het valt me op wanneer drie vrouwen- met- groene- jas bij elkaar lopen, ik zie de stiksels in je jurk…

Natuurlijk kijk ik naar jou als geheel. Binnen dat geheel zie ik ook de details, waardoor je altijd een compleet advies krijgt, met verrassende tips.

kledingadvies amersfoort

Sociaal & Persoonlijk

Ik adviseer je geen pofmouwen, wanneer je van stoere, sportieve kleding houdt. Ik luister naar jou, naar je wensen, je behoeftes en stem mijn advies daarop af.

Dat je je op je gemak voelt, dat het gezellig is en dat je kunt genieten van de uren, speciaal voor jou, is voor mij vanzelfsprekend. Dus serieus bezig zijn, maar ook even lekker lachen horen daarbij.

Eerlijk

Ik zeg niet: ‘Staat je prachtig!’ wanneer dat niet zo is. Ik zeg wel: ‘Dat rood staat je fantastisch, maar het model is technisch gezien te kort voor jou. Wil je er op je best uitzien, dan moet ‘ie wat langer. Maar word jij hier helemaal blij van; draag het dan vooral!’

kleuradvies amersfoort

Nog meer weten? Ik houd van:

  • de bloesem van de sierkers
  • ruige kusten
  • mooie schaaltjes
  • bonbons
  • fluweel

O, nog veel meer; schoonheid in het algemeen: er zijn zoveel mooie dingen!

Denk je nu: ik wil wel in zee gaan met die Jolanda, neem dan contact met me op. En natuurlijk ook als je vragen hebt.

📧 Ik neem graag contact met je op