“Schilder de wereld in jouw kleuren.”

Jolanda de Kok
jolanda de kok amersfoort

Enthousiast

Ik laat je enthousiast zien welk effect kleur en kleding op jou hebben en zie je graag geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen de deur weer uitgaan. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor je.

Oog voor detail

Ik zie het wanneer je een nieuwe bril draagt, wanneer je je haar hebt geverfd, het valt me op wanneer drie vrouwen- met- groene- jas bij elkaar lopen, ik zie de stiksels in je jurk…

Natuurlijk kijk ik naar jou als geheel. Binnen dat geheel zie ik ook de details, waardoor je altijd een compleet advies krijgt, met verrassende tips.

Sociaal & Persoonlijk

Ik adviseer je geen pofmouwen, wanneer je van stoere, sportieve kleding houdt. Ik luister naar jou, naar je wensen, je behoeftes en stem mijn advies daarop af.

Dat je je op je gemak voelt, dat het gezellig is en dat je kunt genieten van de uren, speciaal voor jou, is voor mij vanzelfsprekend. Dus serieus bezig zijn, maar ook even lekker lachen horen daarbij.

Eerlijk

Ik zeg niet: ‘Staat je prachtig!’ wanneer dat niet zo is. Ik zeg wel: ‘Dat rood staat je fantastisch, maar het model is te kort voor jou. Wil je er op je best uitzien, dan moet je rok net boven je knie eindigen.’

jolanda de kok leusden

Kritisch of tevreden

Zelf keek ik vaak zo kritisch naar mezelf! Ik zag alleen maar mijn buikje, mijn witte benen en mijn lange neus. En wanneer ik me niet happy voel, steekt die manier van kijken nog wel eens de kop op.

Maar ik heb gelukkig geleerd om mezelf als geheel te zien, om blij te zijn met hoe ik ben, om in mijn kleding te laten zien wie ik ben en waar ik van houd. Mijn vriendinnen lachten me weleens uit wanneer ik weer blingbling had gekocht, zoals 'zilveren' schoenen. Maar ik trok ze wel aan! En dat gun ik jou ook; dat je gewoon aantrekt waar jij blij van wordt.

Daarom ben ik kleur- en kledingexpert

Ik wil de wereld om mij heen letterlijk en figuurlijk mooier maken. Want jouw schoonheid zit natuurlijk van binnen en van buiten. Minstens zo belangrijk als kleding zijn jouw innerlijke kracht en kwaliteiten die naar buiten mogen komen. Die je ook kunt laten zien in jouw kledingkeuze, in jouw persoonlijke stijl.

Ik geniet van schoonheid. Ik geniet ervan wanneer ik jou wijs op je beste kleuren, waardoor je er goed uitziet, wanneer je je zelfverzekerder voelt, zodat je ziet wat er mooi is aan je binnen- en buitenkant, wanneer je weet welke kleding recht doet aan wie jij bent.
Ik geniet ervan wanneer ik orde kan scheppen in de chaos die kledingkast heet, wanneer we zoeken naar jouw unieke kledingstijl en daarin leuke en mooie ontdekkingen doen.
Daar doe ik het voor! Daar word ik blij van. En mijn doel is dat jij daar ook blij van wordt.

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

📧 Contact