Ervaringen van andere vrouwen

“Jolanda gaf het kleuradvies zorgvuldig en toegewijd; goed afgestemd op wie ik ben.
Ik herkende wel welke kleuren echt bij mij passen en tegelijkertijd was het een verrassende ervaring.

Na het advies heb ik op advies van Jolanda mijn haar asblond geverfd om meer aan te sluiten bij mijn natuurlijke haarkleur. Verder heb ik een aantal nieuwe setjes gemaakt van mijn kleding. De ‘foute’ kleding geef ik door aan mensen met andere kleuren of het gaat naar de winkel van Typisch Jij.

Wat het me brengt: geen miskopen meer of nog erger: foute stoffen kopen en iets voor de kast maken. Met een frisse blik in de kast kijken en zomaar 5 nieuwe outfits combineren door een andere samenstelling van kledingstukken. Ineens veel blauw... en bijvoorbeeld effen stoffen combineren. Ik hang het nu als setje op in de kast, dat maakt het overzichtelijker. Misschien ga ik er foto's van maken om het te onthouden.

Dankjewel!”

MarijkeNieuwe mogelijkheden

“Inmiddels kleur en style advies gehad bij Jolanda. Ze neemt alle tijd voor je. Heb de bezoeken als erg fijn en prettig ervaren. En er veel van geleerd. En tzt ook een x shoppen met Jolanda.”

MargaBezoek Jolanda

“Samen met een vriendin ben ik bij Jolanda geweest voor een kleurenanalyse. Het was een leerzame en gezellige ochtend. Jolanda nam ruim de tijd voor ons en is zeer professioneel.
Bedankt Jolanda het was TOP!!!
LIES”

LiesTOP!

“Wij hebben gisteren een super leuke ochtend gehad! 🙂
Jolanda is ontzettend gezellig en geeft op een leuke manier veel inzicht over kleur en kleding. Ook aan haar make-up hebben we veel!
We zijn heel tevreden en met goede adviezen weg gegaan, en hebben weer zin om te shoppen!!
Heel erg bedankt Jolanda, en super leuk dat ik de kleurenanalyse heb gewonnen op de ladysnight. Echt een aanrader voor iedereen!”

Anne-Wil en RebeccaKleurenanalyse

“Van Jolanda kledingadvies gekregen. Ik wist niet goed wat mij te wachten stond. Ik vond het een leuke en zeer leerzame ochtend.
Ik ben vrij onzeker over mijzelf en meestal word ik na advies van anderen nog onzekerder over mijzelf. Wat ik echt heel fijn vond dat Jolanda keek wat mijn smaak was en hoe makkelijk door dingen toe te voegen je er gelijk heel anders uitziet.
Ook vond ik het fijn te leren als je bepaalde minpunten van je lichaam wilt verbloemen hoe je dat kan doen.
Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, ook dat ik bij bepaalde kledingstukken al over twijfelde of dit mij stond ik wel gelijk had.
Ik zeg nogmaals onwijs bedankt, en ik kan iedereen Jolanda aanbevelen. :-)”

EmelyneLeuk en leerzaam

“Wat een belevenis, echt een duidelijk kleuradvies, een advies waar ik zeker iets mee kan. De ontvangst was hartelijk met een lekker kopje thee. Al snel kwamen we er achter dat ik niet met een doorsnee kleuradvies de deur uit zou gaan. Zowel koele als warme kleuren, met heel veel mogelijkheden. Heel veel suggesties, waar ik zeker veel mee kan. Heb t kleurenkaartje bij mijn telefoon gestoken, dit gaat mijn vaste metgezel worden. Ben ook erg blij dat er veel op papier gezet werd, dan kun je er altijd naar terugpakken. Dankjewel Jolanda, je hebt mijn kledingkast goed gedaan.

Lieve groet
Erna”

ErnaBelevenis

“Ik ben zeer gelukkig met het persoonlijke en deskundige kleurenadvies van Jolande. In een ontspannen sfeer leert ze je ontdekken welke kleuren en kleurencombinaties wel en welke niet bij je passen. Behalve kleding komen ook nog make-up en sieraden aan bod.
Echt een aanrader.”

MarianneAanrader

“Dank Jolanda voor de analyse en je advies. Geen twijfels meer over welke kleuren wel en welke niet bij mij passen. Het shoppen wordt voortaan nóg leuker ;-)”

YvonneEen momentje voor mezelf

“De kleuranalyse van Jolanda heeft me vooral inzicht gegeven. Ze stelt je op je gemak en neemt je mee in de wereld van kleur. Ik weet nu welke kleurkenmerken het beste bij mij horen. Waar ik bij straal en goed passen bij mijn gezicht, huid en uitstraling. En verrassend heb ik ook nog een paar kleuren ontdekt waarvan ik niet had gedacht dat die me zouden 'staan'!”

YvetteInzicht

“Vorige week bij Jolanda voor een kleurenanalyse geweest. Wat een feest om dat te kunnen meemaken, allereerst een hartelijke ontvangst met een kopje thee en veel rust.
Het was niet heel makkelijk om te bepalen, welke kleuren mij nu het beste staan, maar dankzij het geduld en de professionaliteit van Jolanda is het meer dan goed gelukt.
De koele kleuren zijn niet de kleuren waar ik altijd als eerste op af stapte, maar nu met de kleurenkaart is het heel fijn om gericht te zoeken naar kleuren en combinaties.
Ik gun het iedereen om dit eens mee te maken, je zult zien dat het een prachtig effect geeft en je er zelf heel blij van wordt.”

TheaIk word er blij van!

“Jolanda, het was een geweldige ervaring, zeker door jou kundig, ondersteunend advies. En niet te vergeten de gezelligheid. Het is een middag om niet te vergeten. Dankjewel.”

AnnekeGeweldige ervaring

“Wat was het een leuke avond maandag. O en er is echt al het een en ander weg. Nou ja de merkkleding wil ik verkopen.
Wat nu heel fijn is: dat ik rustiger door de stad loop. Ik heb altijd de neiging alles leuk te vinden en te kopen en nu niet meer. Veel gerichter bezig. Geeft gewoon rust en zal vast op den duur geld en plek schelen.
Heel graag wil ik wel de nieuwsbrief van je en als je klaar bent met de opleiding stijladvies hoor ik dat dan vast wel. Wie weet staan we dan weer op de stoep.”

WendyHeel blije klant

“Hallo Jolanda,
Ik wist niet, dat er zoveel verschillende kleuren bestonden. Ik wist niet wat kleuren voor je kunnen betekenen en wat ze met je kunnen doen. Ik wist niet, dat een bepaalde kleur dat bij je type past een wereld van verschil kan maken. Ik weet nu welke kleuren bij mij passen. Bedankt voor de 'warme' en 'heldere' uitleg aan een 'koel' type.
Een tevreden klant, Ellen”

Ellen D.Tevreden klant

“Het was erg gezellig en razend interessant. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik had ontzettend veel vragen, maar Jolanda wist overal een antwoord op. Shoppen is nu makkelijker geworden. Ze heeft mij het zelfvertrouwen en de motivatie gegeven om echt mijn eigen stijl verder te ontwikkelen en ik zou het aan iedereen aanbevelen.”

AnnemiekZelfvertrouwen en motivatie

“Een kleur- en/of stijladvies van Jolanda is een absolute aanrader!

Echt leuke kleding kopen vind ik vaak een lastig ding. In een sportwinkel, geen enkel probleem.
Maar op andere momenten... Dan zie ik alleen maar volle rekken en heb ik geen idee meer.

Gelukkig weet Jolanda raad en mocht ik ontdekken welke hoofdkleuren, accenten en stijl bij mij en mijn lichaam passen.
We stonden stil bij de uitstraling die ik wens. Zowel privé als werk gerelateerd.
Dankzij alle concrete tips, tricks en een kleurenkaartje ga ik vol (nieuwe) ideeën naar huis.

Behalve het praktische resultaat, vond ik het fijn dat Jolanda ontzettend goed kan luisteren.
Ze hoort en ziet jou als persoon, is oprecht in haar advies. Respectvol En haar enthousiasme werkt aanstekelijk 🙂
Ja, dankzij Jolanda ga je stralen van binnen en buiten! Ontzettend bedankt!”

Manon-Sophie HoutmanStralen van binnen en buiten

“Jolanda, bedankt voor je heldere adviezen, maar ook vooral dat je me hebt “leren kijken”, en inzicht gegeven hebt in de voor mij mooi, mooier en mooiste kleuren! Ik heb genoten van die avond en geniet nu al kleding combinerend nog na! Bedankt!”

ZwanyBedankt

“Ik ben bij Jolanda geweest voor een Power Kleuradvies en een Stijladvies en vond het heel verhelderend en inspirerend. Jolanda geeft duidelijke uitleg en laat het ook zien zodat je het zelf kan zien en ervaren. Ze stemde goed af op mijn wensen en kwam met verrassende inzichten en suggesties. Ik weet weer beter in welke kleuren en stijlen ik tot m’n recht kom en uitstraal wat ik uit wil stralen!”

Ellen de GraafVerrassende inzichten en suggesties