Positieve ervaringen van klanten

“Het kleuradvies van Jolanda heeft me echt een boost gegeven. Ik heb veel meer plezier in het kiezen en dragen van mijn kleding, voel me zeker over wat me wel en niet goed staat en wat bij mij als persoon past. Combineren gaat me nu makkelijk af en ik krijg complimenten als: “Wat staat dat je mooi; je ziet er heel krachtig uit.“

Dus ik ben je heel dankbaar Jolanda!”

De reden dat ik Jolanda’s advies/hulp inriep, was omdat ik al jaren kamp met een kleding issue. Identiteit was een issue en dat uitte zich ook in mijn keuze voor kleding.
Jolanda kijkt niet alleen of kleding bij je past of niet, maar ze zoekt – d.m.v. haar vragen – ook naar de achtergrond van je problematiek. Het is dan ook méér dan alleen een kledingadvies.
Het meest fijne van de hele sessie was dat Jolanda volledig de focus heeft op jou. Ze werkt systematisch en doelgericht maar ook zacht en betrokken. De vragen zijn relevant en zetten je echt aan tot denken en veranderen.
Verder heeft ze een hele positieve inslag. Alles wat mooi en goed is wordt benadrukt. Zelf ontdek je, samen met haar, wat minder gepast is voor je.
Ze bekijkt je figuur heel goed, heeft verstand van verhoudingen en kan je daardoor goed adviseren in wat je wel en niet zou moeten dragen.
Ze heeft een erg leuke invalshoek met kleuren. Laat je verrassen.

Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven m.n. dat ik het écht wel kan en me durf te kleden zoals ik graag wil. Ik weet nu beter hoe ik me wil kleden. Ik ben mijn figuur beter gaan accepteren en heb een leuk nieuw inzicht meegekregen nl. ‘mijn romantische kant’ en alleen daar al krijg ik een glimlach van op mijn gezicht. Natuurlijk is het soms nog oefenen maar ik maak de keuze sneller en ik ben sneller tevreden.
Dank Jolanda, het was echt heel prettig, leerzaam én het beklijft, er is iets fundamenteels verschoven!!”

“Ik geniet elke keer meer van kleding kopen. Ik laat me niet meer overtuigen door een verkoopster. Weet goed wat me staat en waar ik blij van word.
Ik heb alweer een paar pakken gekocht. Zo tof.
Ook het combineren van mijn kleding gaat me nu veel beter af. Mijn traject bij jou heeft me ontzettend geholpen om me zelfverzekerder te voelen. Bij aanschaf en bij het dragen. Ik denk er nog vaak en met plezier aan terug.
Ben echt heel blij met je.”

“Het was erg gezellig en razend interessant. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik had ontzettend veel vragen, maar Jolanda wist overal een antwoord op. Shoppen is nu makkelijker geworden. Ze heeft mij het zelfvertrouwen en de motivatie gegeven om echt mijn eigen stijl verder te ontwikkelen en ik zou het aan iedereen aanbevelen.”

“Van Jolanda kledingadvies gekregen. Ik vond het een leuke en zeer leerzame ochtend.
Ik ben vrij onzeker over mijzelf en meestal word ik na advies van anderen nog onzekerder over mijzelf. Wat ik echt heel fijn vond dat Jolanda keek wat mijn smaak was en hoe makkelijk door dingen toe te voegen je er gelijk heel anders uitziet.
Ook vond ik het fijn te leren als je bepaalde minpunten van je lichaam wilt verbloemen hoe je dat kan doen.
Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, ook dat ik bij bepaalde kledingstukken al over twijfelde of dit mij stond ik wel gelijk had.
Ik zeg nogmaals onwijs bedankt, en ik kan iedereen Jolanda aanbevelen. 🙂

Ik ben bij Jolanda geweest voor een Power Kleuradvies en een Stijladvies en vond het heel verhelderend en inspirerend. Jolanda geeft duidelijke uitleg en laat het ook zien zodat je het zelf kan zien en ervaren. Ze stemde goed af op mijn wensen en kwam met verrassende inzichten en suggesties. Ik weet weer beter in welke kleuren en stijlen ik tot m’n recht kom en uitstraal wat ik uit wil stralen!”

“Ik heb niet zo’n zicht op kleur en vond het lastig om outfits te dragen die bij me passen, waarin ik me prettig voel en die ik ook zakelijk goed kan dragen.

De kleuren, die uit de test kwamen; ik dacht dat ze helemaal niet bij mij pasten! Mint en roze en chocoladebruin…
Maar ik kwam erachter dat ze pasten bij een deel van mij, dat ik niet zo liet zien. Waar ik geen ruimte aan gaf. Een liefdevol, zorgend en creatief deel. Ik ben die kleuren aan mijn outfit toe gaan voegen (een sjaaltje, een blouse, een topje onder een trui) en het voelde goed om ook dat deel van mezelf te laten zien.

Ik raad de workshop, de test en het kleur- en stijladvies aan. Niet alleen als een cadeau aan jezelf, maar ook om erachter te komen of je nog talenten onbenut laat. Door mijn zachte kant meer uit te stralen verwerf ik passender opdrachten als ondernemer. Dat heeft Jolanda met haar vragen en de duiding van de test in gang gezet. Zij daagde mij uit om nieuwe kleuren en een ‘nieuwe’ stijl te proberen.
Jolanda heeft veel kennis over de betekenis van kleur, glans, soepelheid van stof en accessoires.
Ze helpt je je eigen stijl te vinden waardoor je echt uitstraalt wie je van binnen bent.

Kenmerkend: je krijgt meer dan je verwacht, bijvoorbeeld een Stijlgids en kleurhartjes die bij je passen. Daardoor is het een feestje.
Jolanda houdt de lijn vast, veel kennis, is eerlijk en gebruikt haar kennis en haar intuïtie.

“Non-verbaal bekrachtig jij heel erg dingen die ik zeg. En je spreekt zelden tegen, dan zie ik wel een wenkbrauw omhoog gaan en vraag je of je me iets mag laten zien bijvoorbeeld. Dat vind ik prettig, want dan voel ik me niet gestuurd en toch help je me in een bepaalde richting.
En ook het ontdekken wat wel staat en wat niet, dat laat je me voor een deel zelf ontdekken door goed te kijken. Jij legt uit hoe dingen werken bijvoorbeeld met breedste punt en smalste punt en dan mag ik zelf concluderen wat dan dus wel kan en wat niet. Daarmee is het heel erg mijn eigen ontdekkingstocht geworden en heb ik ook echt het gevoel dat ik goed in staat ben mijn eigen weg hier verder in te vinden. Dus nogmaals: thanks!

Ik heb inmiddels ook wat kleren gescoord, vooral bij die winkeltjes die jij noemde. Zowaar een mooi petrolkleurig getailleerd vest, een paar leuke bloesjes, en spijkerbroeken met flared en skinny pijpen. Leuke experimenten weer.”

“Ik kwam bij Jolanda om 2 redenen: ik had een kleine garderobe met leuke kleren (alles tweedehands) maar het was lastig om dingen te combineren. De tweede reden was dat ik in een coachtraject had ontdekt dat ik eigenlijk 3 persoonlijkheden had die gezien wilden worden. Ik wilde ze graag laten fuseren en mezelf naar buiten toe als 1 presenteren.
Doordat Jolanda de focus legt op je persoonlijkheid ipv alleen op kleuren en stijlen die bij je uiterlijk passen, koos ik voor een volledig traject bij haar.

Na de kleursessie begon ik met uitproberen van mijn belangrijkste powerkleuren en ik voelde me er goed bij, werd er echt blij van als ik die kleuren droeg!
De stijlsessie was vooral bevestigend, maar nog wel weer even de puntjes op de i.

Na nog een garderobesessie gingen we shoppen. Ik hou van apart en anders en dat vind ik niet in de reguliere winkels, waar veel van het zelfde hangt. Ik ben ook dol op tweedehands.

Jolanda ging voor-shoppen en vond in tweedehands winkels een paar leuke items.
Inmiddels is mijn garderobe uitgebreid en ik kan, door de tips, adviezen en nieuwe kleuren bijna alles met elkaar combineren! En.. wat het belangrijkste is: elke item laat zien wie ik ben!!

Jolanda is helder, open en betrokken. Ze combineert haar kennis over persoonlijkheid en kleuren met elkaar en doet daar een sausje van intuïtie en invoelen bij. Ze vraagt en vraagt door. Geeft prima adviezen en genoot zelf ook van het traject met mij. En ik met haar!

Het was zelfs zo leuk dat mijn lief die bij alle afspraken mee was, ook het eerste deel van het traject heeft gedaan. Zijn garderobe is nu uitgebreid met zijn power- en basiskleuren. Dat wat niet paste is verwijderd. En ook hij geniet er dagelijks van 😉

“Plezier in mijn kleding, dát wilde ik wel en zo meldde ik me bij Jolanda aan voor de workshop Meer pit in je Outfit. Wat heb ik genoten en gelachen. En wat een wijsheid, kennis en kleur heeft Jolanda!

Ik ontdekte kleuren die passen bij mijn grijs-rossige haar en kreeg heel praktische ideeën om mijn kleding meer bij mij te laten passen.

Jolanda is een lieve hartelijke en kundige vrouw. Ik heb genoten van haar workshop en van de spiegel die ze me liefdevol voorhield.”

Echt leuke kleding kopen vind ik vaak een lastig ding. In een sportwinkel, geen enkel probleem.
Maar op andere momenten… Dan zie ik alleen maar volle rekken en heb ik geen idee meer.

Gelukkig weet Jolanda raad en mocht ik ontdekken welke hoofdkleuren, accenten en stijl bij mij en mijn lichaam passen.
We stonden stil bij de uitstraling die ik wens. Zowel privé als werk gerelateerd.
Dankzij alle concrete tips en tricks ga ik vol (nieuwe) ideeën naar huis.

Behalve het praktische resultaat, vond ik het fijn dat Jolanda ontzettend goed kan luisteren.
Ze hoort en ziet jou als persoon, is oprecht in haar advies. Respectvol. En haar enthousiasme werkt aanstekelijk 🙂
Ja, dankzij Jolanda ga je stralen van binnen en buiten! Ontzettend bedankt!”

“Jolanda, het was een geweldige ervaring, zeker door jou kundig, ondersteunend advies. En niet te vergeten de gezelligheid. Het is een middag om niet te vergeten. Dankjewel.”