In welke vlinder herken jij jezelf?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”30″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Wie houdt er niet van vlinders? Teer, vrolijk, onbekommerd, vrij, prachtig!

En dan dat wonder van de rups, de cocon en de vlinder. Daar kan ik me ook over blijven verbazen.

Wanneer jij jezelf zou vergelijken met een vlinder; op welke lijk je dan het meest?

De vlinder die haar schoonheid verstopt en een omgeving zoekt waarin ze niet opvalt? Of die zich aanpast aan haar omgeving?

Of ben je een vlinder die haar schoonheid laat zien; haar mooie kleuren, patronen en vormen? Zodat de wereld om haar heen daarvan kan genieten?

Ik zelf geniet ervan wanneer ik kan laten zien wie ik ben. Mijn kwaliteiten, mijn persoonlijkheid en ook mijn uiterlijk. In kleuren, vormen en combinaties die echt bij mij passen en mij het beste uit de verf laten komen.

Maar soms wil ik niet opvallen en voel ik me even niet zo mooi….

Zie ook ‘Vind jij jezelf mooi?’

Hoe zit dat bij jou? Leuk als je het laat weten!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]