Jouw kledingkast zegt veel over jou en je kledingstijl. En niet alleen wat erin ligt/ hangt, maar ook hóe het hangt of ligt. Het is zo leuk om te zien hoe kledingkasten eruit zien en hoe klanten bij mij komen met hun kleding om mee te werken bij een kleur- of stijladvies!

Zou jij met een koffer komen met daarin netjes opgevouwen kleding en accessoires of prop je een shopper vol met kledingstukken? Hangt je kleding in sets in je kast en neem je die mee aan een kledinghanger met beschermhoes er omheen? Heel grote kans dat je een klassieke kledingstijl hebt….

Ligt je kleding gesorteerd op kleur in je kast of is het een gezellige rommel?

Laat het me weten, stuur me een foto (altijd leuk) en ik probeer eruit op te maken welke kledingstijl(en) jij hebt. Zie ook ‘In welk hokje pas jij?’.

Heb je hulp nodig om je garderobe te ordenen, op te schonen, te organiseren? Je weet me te vinden!

Tip: sorteer je kleding op basisstukken (effen shirts in basiskleuren, tops, broeken) en combinatie-items, zoals blouses en kledingstukken met prints of in meer uitgesproken kleuren.

Zo kun je gemakkelijk combineren. Leg ook eens wat kledingstukken op je bed, ga schuiven en combineren. Er is vaak veel meer mogelijk dan je standaard draagt! Als je graag sjaals en sieraden draagt, kun je daarmee ook lekker combineren en afwisselen.